Begeleiding na de bevalling

  • Voedzame maaltijden

    Je bent snel weer op kracht door de lekkere, voedzame maaltijden die ik voor je kook.

  • Huishouden op orde

    Een koelkast vol met boodschappen en in alle rust genieten van een schoon en opgeruimd huis.

  • Spoedig herstel

    Massages, een luisterend oor en voldoende slaap zorgen voor een spoedig herstel van jouw lichaam.

Mothering the mother

Met tranen in je ogen zwaai je de kraamverzorgende uit en je partner gaat weer aan het werk. Je baby is net een week oud en je behoort nu op eigen benen te staan. Wil je nog wat extra zorg in de kwetsbare weken die je nog te wachten staan?

Met liefde sta ik je bij en regel ik ook nu dat er rust om jou heen is, zodat jij jouw energie en aandacht op de baby kunt richten en ondertussen alles om je heen wordt geregeld; eten, huishouden, bezoek.

“Toen de kraamzorg stopte kwam jij mij ondersteunen als postnatale doula. Je kookte heerlijke maaltijden, maakte schoon, voorzag het kraambezoek van beschuit met muisjes, deed boodschappen. Wat was het heerlijk dat ik me daardoor die eerste periode volledig op mijn kindje kon richten en in alle rust kon wennen aan het moederschap.

Dank je wel voor alles!”Michelle

Pakketten

Mijn hulp na de bevalling bied ik aan in blokken vanaf 4 aaneengesloten uren. In zo’n halve dag neem ik even al jouw zorgen uit handen en kun jij moeder zijn. Ik kook een voedzame, verwarmende maaltijd voor je en zorg voor een voorraad gezonde snacks. Daarnaast haal ik de stofzuiger door je huis en werk ik de afwas weg en krijg je een heerlijke voetmassage van me.

Ook hier geldt: de klant is koningin, dus samen kijken we hoe ik jou en jouw gezin het beste kan ondersteunen. Lees hier een meer uitgebreide beschrijving van mijn begeleiding na de bevalling.

Relax mama


€497


12 uur

Bij dit pakket kom ik 3 keer een halve dag langs. Ofwel in een week tijd, waarbij ik steeds extra porties kook zodat je een hele week niet over het eten hoeft na te denken. Of je kunt drie weken achter elkaar een halve dag inboeken. Dat houdt je huis in ieder geval op orde en je hebt telkens een heerlijke ochtend, middag of avond rust met mij om je heen.


Boek nu!

Serene mama


€1425


36 uur

Met dit pakket bouw je serene rust in jouw kraamtijd in. Er zal altijd iets lekkers voor je op het aanrecht of in de koelkast staan om te eten, zodat je genoeg energie hebt voor de voedingen en lange nachten. Daarnaast is er alle tijd voor ontspannende massages, maar ook andere rituelen zoals belly binding, een rebozo sluitingsritueel of yoga nidra sessie.


Boek nu!

Zen mama


€2275


60 uur

Als je uitgebreide hulp wilt na je bevalling, bijvoorbeeld omdat je graag 40 dagen rust in wilt bouwen voor volledig herstel of omdat je partner al snel weer aan het werk moet, kom ik je graag voor langere tijd begeleiden. Het Zen mama pakket is hier heel geschikt voor en samen kijken we hoe ik jou in deze periode het beste kan ondersteunen.


Boek nu!

Prijzen zijn inclusief BTW.