Reviews

Wat anderen over Doula Denise zeggen

“Als alleenstaande moeder ben ik veel op mezelf aangewezen. Meestal ben ik er van overtuigd dat ik de klussen wel in mijn eentje op kan knappen en wil niet snel iemand om hulp vragen. Maar tijdens mijn zwangerschap en de bevalling was dat toch net even andere koek. Ik had heel erg de behoefte aan iemand die mij zou bijstaan. Op praktisch gebied maar ook op emotioneel vlak.
Denise snapte al snel waar ik naar op zoek was en voelde mij meteen goed aan, met het gevolg dat ik die hulp ook dúrfde te vragen op de momenten dat het echt nodig was en maakte er vervolgens dankbaar gebruik van. Hierdoor verdwenen al snel de beren op de weg en kijk ik nu op een fijne manier terug op de bevalling.
Haar luisterend oor, haar geruststellende woorden, haar ‘zijn’ tijdens de bevalling, haar relaxte uitstraling, haar lekkere maaltijd, haar humor, kortom…. wat een fijn mens! Veel dank, voor alles!”
Petra

“Bij een cursus van Mom&co werd mij Denise aangeraden om mij te begeleiden bij de geboorte van mijn 2e kindje. Ik en mijn partner waren er heel erg mee geholpen en voelde ons ontzettend gesteund. Ondanks dat het top druk was in het ziekenhuis hebben wij door Denise daar helemaal geen erg in gehad. En kon ik mij volledig focussen op de bevalling. Zij was er helemaal voor ons.”

Loes & Bouwe

“Lieve Denise,

Dank je wel!! Voor je begeleiding, je betrokkenheid, je informatie, je support. Dankjewel voor je ruimte en tijd, je vaardigheden je kennis, je lekkernijen. Voor de tegendruk in mijn rug toen mijn weeen op zijn hevigst waren. En voor het vertrouwen dat ik mede door dit alles heb gekregen in mijn lijf en in een goede afloop, op welke manier ook. En de afloop is prachtig. Een heftige, lange bevalling zonder nare na-gedachten en het mooiste jongentje ooit.

Liefs,
Renske”

Renske

“Beste Denise,

Heel veel dank voor je steun bij de zwangerschap, bevalling en herstel.

Je tips massages, aanwezigheid maar ook je humor hebben voor ons deze mooie periode lichter gemaakt en ons vertrouwen gegeven.

Liefs,
Sophie & Matthijs”

Sophie & Matthijs

“Ik was zwanger van mijn eerste kindje. Niet te geloven wat er dan allemaal op je af komt. Een borstvoedingscursus hier, voorlichting pijnbestrijding daar. Ik wilde goed voorbereid zijn en had ons overal voor ingeschreven. Totdat ik las waar Denise allemaal mee kan helpen. Een doula bij de bevalling vond mijn man niet echt nodig. Om toch een mooie middenweg te vinden heb ik Denise gevraagd om bij ons thuis voorlichting te komen geven over de bevalling. We hebben met elkaar de fases doorlopen, wat je kan verwachten en ze heeft mijn man drukpunten laten zien en samen oefeningen doorgenomen wat voor mij verlichtend kon zijn tijdens het bevallen en de zwangerschap. Ik ben naar de borstvoedingscursus geweest en de info avond over de pijnbestrijding in het ziekenhuis. Maar de middag dat Denise bij ons was, heb ik t meeste aan gehad. Veel informatie en alle aandacht voor onze vragen. Echt super fijn want ik kijk mede door de goede voorlichting van Denise heel positief terug op mijn bevalling!”

Roos

“Nadat we Denise hadden leren kennen bij de Hypnobirthing cursus van MOM&CO, hebben we haar gevraagd om ons te begeleiden gedurende mijn bevalling. Onze baby lag in stuitligging, wat de bevalling net wat spannender maakte.

Het was ontzettend fijn en waardevol om haar aan onze zijde te hebben. Met haar rustige energie heeft ze het gehele proces op een prettige manier begeleid. Ze verzag ons van een luisterend oor, gaf massages en was er op de juiste momenten om pijnbestrijding technieken toe te passen en mij door de weeën te coachen.

We zijn ontzettend blij dat ze erbij was en dat we deze bijzondere gebeurtenis met haar hebben mogen delen.”

Claudia & Alex

“Lieve Denise, je hebt mij tijdens mijn zwangerschap in de aanloop naar mijn bevalling en tijdens mijn bevalling begeleid, en ook na de bevalling als postnatale doula.

Wat vond ik het fijn dat je er was bij de bevalling. Ik was ontspannen, kon mijn lijf het werk laten doen, en kon het als vanzelf laten gebeuren. Ik weet zeker dat jouw aanwezigheid en steun hebben geholpen om mij de rust en ontspanning te geven die daarvoor nodig was.

Toen de kraamzorg stopte kwam jij mij ook ondersteunen als postnatale doula. Je kookte heerlijke maaltijden, maakte schoon, voorzag het kraambezoek van beschuit met muisjes, deed boodschappen. Wat was het heerlijk dat ik me daardoor die eerste periode volledig op mijn kindje kon richten en in alle rust kon wennen aan het moederschap.

Dank je wel voor alles! Liefs, Michelle.”

Michelle

“Dankbaar en blij ben ik met mijn twee uiteenlopende bevalling verhalen, die ik samen met jou gedeeld heb. Onze eerste ervaring samen is geweest in 2015. Je hebt mij begeleid tijdens mijn zwangerschap en bevalling. Ik was jou eerste bevalling. Het was er niet 1 uit een boekje, maar ondanks inleiden, een ruggenprik, en een kindje die een lastige start had kijk ik er toch positief op terug! Iets wat zeker komt door jouw goede zorgen en steun tijdens en na de bevalling. Ik kon voor en tijdens en zelfs na de bevalling bij je terecht met al mijn vragen en onzekerheden. Jij had mij goed voorbereid met al je kennis en dat maakt ook dat ik zodra jij en Cor er waren totale vertrouwen had en kracht kreeg dat dit allemaal goed zou komen.
Bevalling en zwangerschap twee waren totaal anders. Jij wist me nog meer te vertellen over natuurlijke pijnbestrijding, verschillende manieren van bevallen en je kon jou ervaringen met mij delen. Je wist me goed gerust te stellen en je verzekerde me dit gaat een andere ervaring worden! En ja hoor dit gebeurde ook. Dit was meer dan een bevalling uit een boekje. Door jou aanwezigheid en door een paar goede Doula tips die wij hadden doorgenomen tijdens de zwangerschap bij ons thuis werd het zes weken geleden een hele ontspannen thuisbevalling met kaarslicht aan in bad bij opa en oma. Wat ben ik trots en blij dat wij deze ervaringen samen hebben gedeeld. En ook de nazorg was weer geweldig. Je bracht thee mee voor de naweeën, je hebt me verwend met een heerlijk gerecht waarbij ik sneller op kracht zou komen. En heel fijn en mooi kon ik alles nalezen na de bevalling in een prachtig verslag wat je speciaal voor ons had gemaakt! Zodat we de bevallingen elke keer weer even mogen herbeleven!

Lieve Doula Denise, wij willen je via deze weg nogmaals enorm bedanken voor alle liefde en goede zorgen tijdens deze twee unieke ervaringen die wij samen met jouw hebben gedeeld! Wij zouden niets over willen doen, en kijken op beide ervaringen positief terug ook al was de laatste bevalling wel echt de kers op de taart! Wij wensen je heel veel plezier en geluk toe bij al het moois wat komen gaat, want wij weten zeker dat er nog een hele mooie toekomst vol unieke ervaringen voor jou ligt!”

Fanny

“Bij een baring samengewerkt en volledig kunnen loslaten door het vertrouwen in jouw kunnen. Voor verloskundigen heel waardevol en prettig! Als ik ooit ga bevallen wil ik jou erbij ❤️ “

Esma

“Kundig en lief, betrokken en professioneel! Heel prettig om mee samen te werken voor ons als verloskundigen.”

Aline

“Denise is heel lief en zorgzaam en ze kan zich goed inleven. Daarnaast is ze ook erg deskundig, ze heeft veel kennis, is op de hoogte van de mogelijkheden die er zijn en laat je vrij in je keuzes. Ze heeft mij erg goed geholpen met het voorbereiden op de geboorte van mijn zoontje!”

Nina

“Dankzij Doula Denise kijken wij terug op de mooiste ervaring in ons leven tot nu toe! Ik weet voor mezelf bijna zeker dat ik heel anders op mijn bevalling terug had gekeken als Denise er niet voor ons was geweest! De rust die ze uitstraalt, haar professionaliteit, en kennis gaven ons een heel warm en vertrouwd gevoel! Waardoor ik me volledig kon focussen op de komst van onze Zoon! Mochten we in de toekomst nogmaals in verwachting zijn, dan doen wij zeker weer een beroep op Denise! Wij kijken terug op een mooie ervaring! Bedankt daarvoor lieve Denise!”

Fanny

“Wij waren samen een echt team. De een bracht wat te drinken de ander bracht de natte lap voor het gezicht. Ook heel fijn was dat onze doula bij mijn vrouw kon blijven na de bevalling toen onze zoon weggebracht werd omdat hij zuurstof tekort kwam. Ook toen er gegeten moest worden wisselden wij elkaar af. Het gaf mij een geruststellend gevoel dat ik mijn vrouw nooit alleen hoefde te laten.”

Cor

“Wij zijn heel blij met de goede zorgen die jij als doula aan ons gegeven hebt. Je stond altijd voor ons klaar. We waren goed voorbereid op de bevalling mede dankzij jou en als resultaat kijken we heel positief terug op onze bevalling. Een bevalling met alle toeters en bellen maar dankzij jouw liefde en goede zorgen ging het ontspannen en zelfs met een lach voorbij. Een uniek moment, een mooie ervaring. Ik ben blij dat we die samen hebben gedeeld.”

Anoniem

“Denise has been my Doula since June. I gave birth to my little girl Amaia on the 16th August and I had my final meeting, which climaxed with a post natal inspired Mexican ritual (rebozo closing ceremony) exactly when Amaia was 1 month old, so I am prepared to face the new world as a proud mamá.

Denise has been only a whatsapp message away all along, answering to all my queries, as crazy and picky as they might have been, and she always had a simple, prompt and useful advice for me. Knowledgeable, resourceful and a friendly support has been very much appreciated. The massages techniques for my husband proved to be very welcomed during labour as well as the spinning babies exercises. Thanks to your TENs device I managed to go through labour under control, as much as I could but I will never forget the hot water feeling you put on my on my lower back as soon as I got into the birth pool. I felt so peaceful and managed to regain my energy for the final pushes.
The birth story and the photo pics of the most important labour moments are amazing. Something we will well preserve and show to Amaia one day. She will be proud of your work too 🙂

All in all, considering Amaia is our first baby and we have no family in the country, Denise’s support has been fantastic! Many thanks Denise, I wish you all the success in your so enjoyed job 🙂 Let’s keep in touch. PS: the banana cake and the beetroot soup you cooked were delicious and good to know that they are very healthy. Thanks a lot for taking care of us.”

Mara

“Denise was my doula in my first birth. She is very calm, which helped to calm me down as well. Her advices helped me a lot, as well as my husband.

It was a completely new experience and I’m sure that her support both before and during the labour was super important for giving me more confidence and tranquillity. I could go through all my fears because I knew that she was there supporting me.

I don’t have words to thank for all this help!
I’m sure that she was born to be doula. This is a wonderful talent and to have met her was a lovely present in my life!”

Paula

“What a delight to have Denise present at my first birth! Her calm voice assuring me is still in my head today :). She was a huge support for my boyfriend as well; without her we probably couldn’t have felt as such a team. She gave him confidence and instructions as how to support me. Denise felt what was needed before we could even express it. I am so grateful for her presence & support throughout my pregnancy and of course my labour.”

Maria

“Denise was my doula during the birth of my first baby. As it was my first baby, I wasn’t sure what to expect during labour, how would it be and so there I realised that I made the right decision of hiring a doula. She was one person known to me whom I can trust fully and can ask for any help without any hesitation. She was very supportive, polite, warm, informative and calm. She constantly put counter pressure in the back and help me coping up with the pain. She helped me providing food & drinks. She is been extremely humble and helpful during the whole delivery and the pictures and birth story she did for me is something I cherish always. Thanks for being my doula Denise!!”

Ruchi

“I get emotional thinking of my birth experience with Denise. She held my hand, looked into my eyes and guided my breathing which was exactly what I needed to get through my 4 day labor. I don’t know what I would have done without her. What we went through together was more intimate then what I’ve experienced with friends or family, it was amazing to have her by my side.”

Megan